2013. május 11., szombat

Vampire Diaries Bite: Újra Candice Accola-val


„Üdvözlet a halálból.” – mondta Kol a 22. részben.
Nos, felkészültünk, hogy fogadjunk, néhány kedvenc, és kevésbé kedvenc áldozatot.
„Többet is meg fogunk tudni, a fátyolt övező mitológiáról, és a visszatért karakterekről. Miért jöttek vissza, vagy miért nem. Tehát, nem fog, minden eddig megölt karakter, egy varázsütésre visszatérni, de sok ismerős arcot láthatunk.”

Most, hogy az évad a végéhez közeledik, a nézők, és a karakterek is, egyaránt aggódnak, hogy mi lesz az érettségi után, de Candice azt mondta, hogy nem aggódik.
„Nem sokkoló, a karakterek számára, hiszen sokszor láttuk őket, eddig is iskolán kívül. Szóval, nem érzem azt, hogy hiányozna az iskolai csapat, vagy a kémia terem, hiszen ezen már rég túl vagyunk. Valóban lesz valami szép, új, önfelfedezés az összes karakter számára, ettől lesz emberi a sorozat.”
Julie Plec mondta: „Ez egy jó lehetőség, hogy feltárjuk, a MF-on kívüli világot, és új, friss arcok kerüljenek, egy új környezetbe. Másrészt, ha túl sok a karakter, elveszítik az együttes erejüket. Így meg fogjuk találni az egyensúlyt, hogy megmaradjon az erős MF történet, de azért, eljussunk, a főiskola univerzumába is.”
Angol cikk: TVGuide 
Candice a videóban: „Igen, Caroline szeretné, ha Tyler visszajönne MF-ba, Ő csak Tylert akarja, és főiskolára menni a barátaival. Nézd, én tudom, hogy dinamikus szerelmi kapcsolat van Caroline és Klaus között. Ugyanis elkezdte befészkelni magát egy kis agy bombaként a Caroline fejébe. Alapvetően, megmutatta, és elmondta neki, hogy mit nyújt a világ: lehetőségeket, új alkalmakat. Megmutatta, Caroline-nak, hogyan éli az életét. Mostanában, Caroline arra koncentrált, hogy Tyler jöjjön vissza, és tele volt aggodalommal, amíg távol voltak egymástól. Minden kapcsolatban nehéz elviselni, ha külön kell lenni a párunktól, és újra megszokni, ha találkozunk. Talán lesz valami, nem tudom, de minden bizonnyal, lesznek konfliktusok, ha visszatér.
Karakterek fognak visszatérni a halálból, köztük barátok is, ahogy a fátyol felemelkedik. Ez alatt lehetőség lesz beszélni velük. Viszont, nem fog minden eddig megölt karakter, egy varázsütésre visszatérni, de sok ismerős arcot láthatunk. Többet megtudunk, arról is, hogy miért jöttek vissza, mi a céljuk. Nem fogja sokkolni a karaktereket, hogy elhagyják a várost, az új iskola miatt, hiszen számos nehézségen estek már át. Például, nehéz átváltozásokon. Ezekhez képest, az már semmi, hogy elhagyják a középiskolát, és főiskolások lesznek. Szóval, nem érzem azt, hogy hiányozna az iskolai csapat, vagy a kémia terem, hiszen ezen már rég túl vagyunk. Valóban lesz valami szép, új, önfelfedezés az összes karakter számára, ettől lesz emberi a sorozat.”
A videó:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése