2013. május 2., csütörtök

Vampire Diaries Bite: Candice szerint is készülhetünk a mostani részre


Candice Accola szerint, a Klaroline rajongók nagyon elégedettek lesznek az évad hátralevő részeivel.

„Nyilvánvaló, hogy Klaus most New Orleans felé tekint, de ott lesz még néhány nagy pillanat erejéig az utolsó 3 részben. Azért, hogy kielégítse a rajongókat, hiszen még mindig többet akarnak kettejüktől. Nos, a Klaroline rajongók kíváncsian várhatják az e heti részt, ugyanis lesz néhány közös jelenetük!”


Miközben Caroline próbál a közelgő érettségi osztásra koncentrálni, neki és a csapat többi tagjának, meg kell próbálnia a lehetetlent, hogy visszahozzák Elena emberségét. Tehát, ha sikerrel járnak, Caroline vajon képes lesz megbocsájtani, annak a bestiának, aki nemrég szörnyűségeket tett ellenük?

„Nos, azt szeretem Caroline-ban, hogy a sorozat alatt hatalmasat változott a személyisége, a látásmódja, az érettsége a tízszeresére emelkedett. Tehát, úgy gondolom, hogy nem fogja teljesen felelősségre vonni a lányt, de azért szem előtt tartja, hogy nem éppen a legkedvesebb barát volt, azokban az érzéketlen pillanatokban."

Angol cikk: TVGuide

A videóban, részletesebben beszél Candice, ezért lefordítottam, hogy miket mondott:

„Szóval az e heti részre készülhetnek a Klaroine páros rajongói.”

„Caroline elég jól tűri, hogy Stefan, és Damon, kínzással kényszerítik Elenát, az érzései visszakapcsolására, de nem áll mellettük, nem támogatja őket, hiszen régen is megpróbálta megmenteni Elenát. Caroline, csak az embereket félti az érzelemmentes lánytól. Az lenne a legjobb neki is, ha hárman megint barátnők lennének. Nos, azt szeretem Caroline-ban, hogy a sorozat alatt hatalmasat változott a személyisége, a látásmódja, az érettsége, a tízszeresére emelkedett. Tehát, úgy gondolom, hogy nem fogja teljesen felelősségre vonni a lányt, de azért szem előtt tartja, hogy nem éppen a legkedvesebb barát volt, azokban az érzéketlen pillanatokban. De neki vannak érzései, és elég érzékeny, nem hős, de próbál az lenni, bár ő is akarta azt a ruhát. Viszont, jó barátnő is szeretne lenni. – itt jön a Klausos bejátszás, utána mondja ezeket – Ezen a ponton Caroline elég zavarodott. Tudja, hogy Klaus elmegy az évad végén, de nem megérti, hogy miért nem marad tovább Mystic Fallsban, a reakciója viszont érdekes lesz. A Klaroline rajongók kíváncsian várhatják az e heti részt, ugyanis lesz néhány közös jelenetük! Nyilvánvaló, hogy Klaus most New Orleans felé tekint, de ott lesz még néhány nagy pillanat erejéig az utolsó 3 részben. Azért, hogy kielégítse a rajongókat, hiszen még mindig többet akarnak kettejüktől.”

A Videó:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése