2013. május 11., szombat

Julie Plec interjúk /reményteli/


Hosszú idő után először talán bíztató hírekkel is szolgálhatok! Nemrég Julie azt nyilatkozta, hogy ősztől több TVD szereplő is átkerül a The Originalsba! Ezért bizakodjunk, hogy hátha Caroline is köztük lesz, és az eddigi interjúk, pusztán azért voltak ilyen negatívak, hogy agyobb legyen az örömünk a végén! Persze biztosat nem állíthatok, de belém visszaköltözött a remény.

TVFanatic:
TVFanatic: Bonnie megesküdött, hogy megtartja, az ígéretét Silasnak, és Katherine-t választja társául? Talán a saját sírját készül megásni vagy mi?
JP: (nevet) Az egész szépsége az, hogy bármennyire sötét utakon haladt is a lány, mégis erősebb az erkölcsi iránytűje, mint valaha. Nagyon eltökélt, és ha mesterkedni akarsz valamiben, Katherine az, aki jobban mesterkedik nálad.
TVFanatic: Apropó, Katherine csak a szabadságát akarja, vagy van amiről, még nem tudunk?
JP: Katherine karakterében az érdekes az, hogy nagyon kidolgozott. Egy túlélő, harcos, és nagyon önző. De azt hiszem, hogy ő is kap majd egy kis szart a fejére, elnézést a kifejezésért. Mint mindenkinek ebben a show-ban, neki is szüksége van a békére, és ő maga próbálja megvalósítani. Ezért merésszé, agresszívvá válik, és nem áll le az évad végéig.
TVF: Annak ellenére, hogy a fátyol leesik, vagy sem, valóban ennyi amit Silas akar, vagy több van az egész mögött?
JP: Határozottan több van a Silas történet mögött, mint amennyit elmondtunk. A motivációi nagyon becsületesek, de vannak részletek melyeket kihagyott.
TVF: A jövő heti rész trailerjében láttuk Kolt, ami elgondolkodtatott, hogy talán Silas lesz Kol képében, esetleg Kol feltámad?
JP: Ki kell várni a részt, hogy láthassuk mi lesz! Hogy is válaszolhatnék? Tudod mit? Elmondom! Az nem Kol, csupán Kol teste, Kol halott!
TVF: Szép! Szeretném őt megint látni! Elena legfőbb célja, hogy végezzen Katherine-nel. Láthatunk, majd valami nagy epikus összecsapást?
JP: Igen, Elena és Katherine érzelmi kollekciója elég terebélyes, így számíthatunk rá, hogy van, ami mély nyomot hagy.
TVF: Az érzések, vagy a fizikai konfrontálódás?
JP: Mindkettő.
TVF: Damon, Stefan, Elena szerelmi háromszöggel kapcsolatban, mire számíthatunk? Kell-e megtört szív miatt aggódnunk?
JP: Ez a kérdés, határozottan a felszínen lappang, és ha Elena visszatér régi önmagához, visszakapja érzelmeit, választ ad erre a mind hármójuk sorsát megváltoztató kérdésre.
TVF: Mi a helyzet a mi drága Rebekah-ánkkal? Szeretnék neki egy kis kielégítést, vagy boldogságot! Egyáltalán lehetséges ez?
JP: Akár hiszed, akár nem, neki is jut egy-két kellemes pillanat, amikor úgy érzi, neki is jut egy kis szórakozás.
TVF: Esetleg Matt-el?
JP: Az jó lehetne, de én ilyet sohase mondtam.
TVF: Újra látjuk majd Tylert, vagy Jeremy-t, ha már itt tartunk?
JP: Ezt én nem mondhatom meg, de a Tyler kérdés rendeződni fog az évad végére.
TVF: Természetesen meg kell kérdeznem, hogy a Klaus / Caroline fronton van-e valami mozgás? Akár romantikus, akár egyéb?
JP: Kétség kívül van némi mozgás kettejük között! Függetlenül, attól, hogy romantikus, vagy sem. De majd meglátjuk, hogy mi lesz, ha az évad végén Klaus visszatér.
TVF: Az The Originals mellett mondhatjuk, hogy a TVD-ben is lesznek új szereplők?
JP: Határozottan állíthatjuk, hogy lesz néhány új arc. Páran elhagyják MF-t, hogy főiskolára menjenek, így a vámpírok száma lecsökken a kisvárosban, ami lehetőséget nyújt, hogy új barátok, és gazemberek érkezzenek.
TVF: Mi a helyzet az áthajlásokkal a két sorozat között?
JP: Pillanatnyilag szabály nincs. De úgy gondolom, hogy vannak karakterek, akik egyik életből, a másikba mozognak. És vannak, akik kapcsolatban állnak, amire nem tekinthetünk úgy, mintha sohasem létezett volna. Jelenleg, az új sorozat tele van érzelmekkel, csak indokot kell találni, hogy mikor legyen szükség egy kis látogatásra a másik sorozatban.
Angol cikk: TVFanatic
***
Ez az interjú, még az elmúlt rész előtt készült, úgyhogy vannak kérdések, melyek még arra vonatkoznak, viszont az bíztató, hogy lesz mozgás a két sorozat között, mert nekem, ez az utolsó kérdés, elég Klaroline szagú!
ETOnline:
ETO: Sok rajongó kíváncsi, hogy Rebekah és Matt, valamint Klaus és Caroline közelebb kerülnek-e egymáshoz. Mit tudsz erről mondani?
JP: Ez nagyon egyszerű és kielégítő. Én úgy gondolom, hogy sokan szeretnének többet látni, de ez kielégítő, és élvezetes. Az a helyzet, amikor néztem a Buffy és Angelt, én is szerettem volna, ha kapnánk pár baráti látogatást a másik show-ba. Plusz Angel érzései nem szűntek meg Buffy iránt, csak azért, mert átment egy másik sorozatba. Hosszú időnek kellet eltelnie, mire kiheverte őt. Így Klaus érzései sem szűntek meg Caroline iránt. Ha valami, ez egy új kezdet.
ETO: Milyen gyakoriak lesznek az áthajlások?
JP: A logisztika nagyon bonyolult, annyira bonyolult, hogy megpróbálni is nehéz. Azt hiszem, ez egy kényeztetés lesz, amit néha tudunk nyújtani a közönségnek. Nem akarunk teljes kapcsolatot, de szeretnénk darabokat ide-oda mozgatni.
ETO: Végül a finálé, talán ez lesz az eddigi legnagyobb. Mire számíthatunk?
JP: Én azt gondolom, hogy valóban átkozottul jó lett. A befejezetlen vég egy kettős átok, de érzelmi szempontból ez a kedvenc finálém. Merész, és potenciálisan pusztító.
Angol cikk: ETOnline
***
Szerintem ez az interjú magáért beszél, hisz Julie maga mondta, hogy szerette Buffy-t és Angelt. Bár azt is mondta, hogy kevés áthajlás lesz, de ugyanakkor, ott van az a tény is, hogy Klaus érzései nem szűntek meg Caroline iránt! Talán, Candice-nak mégse lesz igaza, elvégre Julie csak jobban tudja!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése