2013. május 7., kedd

Candice interjú Klaroline kapcsolatról


Szintén május 2-án készült egy másik interjú, melyben Candice beszél a The Originalsról, és a Klaus Caroline kapcsolatról.

Az elmúlt pár rész Klaroline kapcsolatról mondta: „A tény az, hogy két különálló sorozatról van szó, Caroline rájön, hogy Klaus elment New Orleansba, de nem érti miért. Semmilyen információt nem tud erről, viszont, úgy gondolom, hogy a rajongók ki lesznek elégítve, mielőtt elkezdődne a következő évad. Szóval fogalma se lesz a gyerekről.
Candice személyes benyomása: „Nagyon izgatott voltam, mert érdekes felfedezni a spin-off részt. Egy csodálatos helyet kreáltak a legidősebb vámpír számára, hisz van történelme, mitológiája. Rengeteg emberi élménnyel, benyomással jár a szülőség. Klaus, Elijah, és Rebekah között különlegesen, mély családi kötelék húzódik. Az összes összetűzésük, ezt a kapcsolatot teszteli. Valóban tökéletes hely, egy új sorozat elkezdésére.” – Lehet, hogy a babával, tovább akarják játszani a Twilight történéseit? – a riporter megjegyzése
„Nos, különbözik a környezet, az okok, a mitológia, itt ugyanis, azért lehetséges a gyerek, mert Hayley és Klaus is vérfarkasok. De én úgy gondolom, hogy ami történt, hogy apa lesz, nem is tudom elmondani, hogy képzelem, például az etetést, hogy fogják jól csinálni! Együtt lesznek, mi lesz a házimunkával vagy mennyire lesznek természetesek.”
A következőkről: „Ezen a ponton még nincs pontos cselekményszál. Rengeteg kérdés van azzal kapcsolatban, hogy vajon Caroline átmegy-e az Originalsba. Most az a biztos, hogy Miystic Fallsban marad, főiskolára megy. Legalább is most nem pattan egy New Orleansi repcsire. Én úgy gondolom, hogy zsákutca volt. Sok korábbi show is sikeres lett már, ilyen őrültség nélkül is. Buffy és Angel hasonló páros. Bár a két szereplőgárda közel lesz, én nem gondolom, hogy valami történni fog.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése