2013. május 2., csütörtök

Candice Accola Wetpaint interjú



A Vámpírnaplók rajongói most örülnek, hiszen ősztől, dupla izgalom vár rájuk. A CW ugyanis berendelte a The Originalst, az ősztől induló sorozatok közé. Viszont azok, akik szeretnék egy párként látni Klaust és Caroline-t, aggódnak, hogy a hibrid távolléte azt fogja-e jelenteni, hogy nem épp most fognak végre egy párt alkotni.
A Wetpaint nemrég beszélt Candice Accolával, a lehetséges átjárásokról a két sorozat között. Miközben azt mondja, hogy határozott tervek nincsenek az átjárásokat illetően, azt gondolja, mókás lenne néha, időről-időre meglátogatni New Orleanst.


Wetpaint: Klaus New Orleansba fog utazni. El tudod képzelni, hogy rendszeres látogatója legyél a The Originalsnak? Beszéltetek már ilyen átfedéses részekről?
Candice: Nem ezen a ponton nem beszéltünk ilyesmiről. Úgy értem, az abszolút robbanás lenne, csak mert emberek egész hada dolgozik velünk. Valójában a történet azon múlik, hogy az írók, hogy látnak minket. Úgy értem, általában mindig kapunk, egyfajta lebontást arról, hogy mi fog történni a következő évadban. És ez az év Caroline számára különleges lesz, mint mindig. Nos, vannak lehetőségek: A, B, és C, eddig, az első pár évadban, pontosan értettem, hogy mi fog történni. Én tudom, hogy mókásan hangzana, ha feltűnnék New Orleansban, és azt mondanám: hello. Egy kicsit ahhoz hasonlítana, mint ahogy a Private Practice átkúszik a Grey's Anatomy-ba. Nos, ha ez lehetséges is, direkt nincs tervbe véve.
Wetpaint: Most nem mindkét sorozatot Atlantába forgatják?
Candice: Igen, mindkét sorozatot Atlantában forgatják, bár a The Originals pilot epizódját New Orleansban filmezték, a sorozat nagy részét, Atlantában veszik majd fel, csak néha keresik fel az igazi New Orleanst.
Wetpaint: Szóval, igazán nem mondtok búcsút egymásnak, csak ezután ebédidőben fogtok találkozni.
Candice: Claire Holt és én, még mindig tudunk együtt lógni, hál istennek. Igy nem lett tragédia a The Originalsból.
Wetpaint: Mik a nyári terveid? Mit fogsz csinálni? 

Candice: Én csak utazgatok, és lazítok, azokkal, akiket szeretek, hogy aztán, két hónap mulva visszatérjünk ide.
Angol cikk: Wetpaint


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése