2013. május 5., vasárnap

Candice Accola PopSugar interjú


Sziasztok!
Még május 2-án készített a PopSugar egy interjút Candice Accolával, de érdekes dolgokat tartalmaz, úgyhogy gondoltam berakom!
Leírom a legfontosabbakat!

Nos, először azt kérdezték tőle, hogy szokták-e kérdezgetni, hogy vajon mi lesz a karakterével szerelmi téren, hiszen annyi minden történt vele ebben az évadban.
Candice elárulta, hogy igen sokszor kérdezik, vagy mondanak neki olyanokat, mint például: Klausra lenne, szüksége őt kell akarnia. „Tudod nagyszerű, hogy az emberek a sorozat által ennyi energiát fektetnek a szerelembe, és a párok közötti fizika alakulásába. Én is ugyan ilyen vagyok, mikor tv-zek. De igen nagy viták vannak e téren.”
A következő kérdés arra vonatkozott, hogy megtudhatunk-e valami pletykát a karakterével kapcsolatban. Erre ő azt válaszolta, hogy a Dawson és a haverokból ismert Pacey és Joey páros története párhuzamban áll az ő sorsával. „Néhány videó agresszíven rámutat a hasonlóságra.”
Majd elmondta, hogy milyen viccesnek találja a fanok által kreált nevek, pl.: a Tlaroline, Karoline stb…
Majd a fináléról is beszélt.
„Nos, közeledik az érettségi, és lesznek aranyos pillanatok, amikor mindenki együtt lesz, és mindenki leérettségizik, de természetesen maradnak függő ügyek is a következő évadra. Valamint tele lesz feszültséggel, egy közelgő halál miatt. Az egyik történetszál véget ér, és egy teljesen új világ tárul a szemünk elé. De addig még számtalan dolog fog történni. „
Az évad végi ünneplésről is szó esett.
„Repülőre ülök – nevet – Az első évad végét nagyon mókásan ünnepeltük. Julie Plec ötlete volt, hogy mindenki részt vegyen egy hatalmas bulin. Egy évadzáró partin, ami nagyszerű volt. És ott lehetett megvenni az első évkönyvet, ami egy 200 oldalas könyv, tele képekkel, a kollegák tapasztalataival. A mostani már az elmúlt 4 évad tapasztalatát is tartalmazza. Én a legjobb zenéket adtam hozzá. Ian valószínűleg olyasmit ír bele, hogy mentsük meg a világot.”
A The Originalsról ezt mondta: Egy teljesen más világ lesz, más konfliktusokkal. Két különálló show-ról van szó.
Majd, elmondta, hogy az biztos, hogy főiskolára megy a következő évadban Caroline, így nem tudja, hogy feltűnik-e New Orleasban.




Az EW.com-nak pedig elárulta, hogy rengeteg szellemre kell számítani a következő részben, és, hogy igazi lecke lesz ez Mystic Falls lakosainak, hiszen, mindenki megtalálja a maga szellemét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése