2013. május 6., hétfő

Candice Accola Hollywood life interjú




A képek csalókák lehetnek – különösen, ha azok Mystic Fallsban készültek. Május 2-án az éves Tick-Born Disease Alliance rendezvényen beszélgettünk Candice Accolával, akinek megmutattuk a fenti képet, és megkérdeztük, hogy mi folyik a képen közte, és Klaus között. Mire kiderült, hogy ő nem is látta még ezt a képet. „Miért mindig olyan képeket készítenek, ahol szokatlanul közel hajol hozzám? Nem tűnök valami boldognak.”
Klaus drámai visszatéréséről
„Látni fogjuk, hogy Klaus visszatér Mystic Fallsba, és Caroline megtudja, hogy New Orleansba költözik, de azt nem fogja megérteni az okát.”
Szóval, azt hiszem, kijelenthetjük, hogy Caroline, valószínűleg, nem tudja meg, hogy Hayley terhes. Candice nem volt olyan hangulatban, hogy a babáról beszéljen, sem arról, hogy megint összejön-e Tylerrel, ha Klaus elhagyja a várost, de néhány szót mondott.
„Ami az évad végét illeti, Caroline értékes leckét tanul meg. Azt, hogy néha, amikor megkapod, amit akartál, ténylegesen, mégsem pont az, amire valóban vágytál.”
Ó de rejtélyes! Lehet, hogy Caroline azt gondolta, hogy örül, ha Klaus elmegy, de most, hogy meg is történik, lehet, kezdi megbánni.
Candice az extrém Klaroline fanokról
Függetlenül attól, hogy mi történik a fináléban, Candice nem nyújt túl sok reményt a Klaroline fanoknak.
„Nem hinném, hogy valaha is ki lehetne elégíteni őket.”
Bár azt is mondta, hogy a tiltott szenvedély kísértésével nagyon is tisztában van.
„Helytelenül kialakított képeket kaptam twitteren. Én néha kíváncsi vagyok, hogy mit gondolnak a rajongók, ezért nézek utána az interneten, és szerintem, nagyon furcsákat. Egyre furcsábbakat. Szegény barátom mondta: Wow, ezek nagyon agresszív, és nem megfelelőek.”
Angol cikk: Hollywood life




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése