2013. április 24., szerda

Vampire Diaries Bite – Joseph Morgannal



A Vámpírnaplók következő epizódja, a The Originals bemutató része lesz. „Ami teljesen új ízt hoz.” – mondja Joseph.
„A hangulata, hangszíne kicsit más lesz”- mondja Morgan. „ A Vámpírnaplók, az eljövendő kor történetét mondja el. A The Originals - Julie szerint - több mint Elveszett fiúk története. Magába foglalja a vámpírok természetét: egész éjszaka buliznak, nappal alszanak. Ezek a srácok, valóban vámpírok akarnak lenni, de ez szemben áll a bűntudattal, és a lelkiismeret furdalással, aminek a terhét cipelniük kell.”
Amikor, Klaus kap egy üzenetet Katherine-től, hogy a boszorkányok szövetkeztek ellene, felkeresi védencét, Marcelt, hogy visszakövetelje a várost, ami egykor az övé volt.
„Klaus a manipuláció rajongója, és számára, ez közvetlen kihívás, ami erőszakkal jár. Érdekes látni, hogy ki hajlandó együttműködni vele, hol szeret lenni, és mit hajlandó tenni, segíteni. Klaus magányos farkas. Egy ideig valaki mellé áll, aztán a következő pillanatban, más mellé áll, és ellenségek lesznek.
Klaus missziójához, Elijah is csatlakozik, aki szeretné egyesíteni a családot. „Vannak olyan pontjai a történetnek, amik totálisan feltárják a sebezhető oldalát, és a személyes kapcsolatát a családjával. Elijah valóban szeretné, ha összejönne a család, mert rájött milyen nagy erőt képviselnek. Klaus és Rebekah nagyon hadilábon állnak, Elijah meg úgy érzi, hogy ő a közvetítő.”
Bár a The Originals, még a jövő zenéje, Morgan azt mondja, hogy bele se tud gondolni, abba, hogy nem valósulhat meg a spin-off, még akkor sem, ha Julie szerint ennek a karakternek dicső múltja van Mystic Falls világában, és visszamehet, ha nem lesz The Originals.
„Minden abban a pillanatban dől el, amikor útjára indítják a sorozatot. Végig kell járni az utat, mert dicsőséges a karakter története. De azt hiszem, nagy csalódás lenne, ha nem sikerülne.”
Caroline sorsa azon múlik, hogy Klaus hogy dönt Tylerről. „Én nem akarok semmilyen utat mondani, ahol ez összejöhet, de Klaus döntése szerepet kap a fináléban. Nem érzem azt, hogy itt lenne vége a kapcsolatuknak, de az évad vége ideális hely lenne a lezárásra.”
Függetlenül attól, hogy Joseph mit mond, ez a pilot rész se jöhetett volna létre, a rajongók nélkül, hisz eredetileg a 3. évad végén meghalt volna.
„Olyan izgatott vagyok, hogy az emberek, vajon elfogadják-e az új karaktereket, az új világot, és, hogy látják-e a sorozat jövőjét. Én nem hiszem, hogy ilyen lehetőséget kaptam volna, ha a rajongók nem ilyen meleg fogadtatásban részesítik Klaust, az öreg gazfickót. Igazán értékelem mindenki támogatását, és köszönöm.”
Angol cikk linkje: http://www.tvguide.com/News/Vampire-Diaries-Joseph-Morgan-Originals-1064513.aspx

Nézzétek meg a videót:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése