2013. április 11., csütörtök

Julie Plec interjú /SheKnows. com/



Interjú Julie Plec-el a sheknows.com-on, régi interjú, már hallottatok róla, de gondoltam, felteszem, mert a végén van benne szó Klausról és Caroline-ról is! Szóval a cikk:
Ne add fel Elenát!


Julie Plec a Vámpírnaplók exkluzív producere, bepillantást nyújtott a 4. évad néhány részletébe, beleértve, Elena érzelmi hullámvasútját, és a befejezetlen kapcsolatokat is. A Vámpírnaplók április 18-áig szünetel, de gondolom ti is úgy vélitek, hogy rengeteg érzelmi szál elvarratlan. Vészesen közeledik a finálé, és a megválaszolatlan kérdések olyan izgalmasak, hogy egyszerűen nem bírjuk ki, míg a sorozat visszatér. De szerencsére Julie Plec választ adott a zavaros részletekre.

Elena rosszabb lesz, mielőtt megjavulna
SK: Sokan szeretnék, hogy Elena kapcsolja vissza az érzelmeit, de te mit gondolsz az új Elenáról?
JP: Íróként, és valakiként, aki szeret új dolgokat csinálni, új hangot találni, igen szeretjük. Azért szeretjük, mert más a durva Elena, és ez mókás. Ő most rossz, meg nem alkuvó, és meg nem bocsájtó, és ez csak még rosszabb lesz, mielőtt visszaváltozna. Minden alkalommal, mikor a részek vágását látom valami új frissesség fog el. Bár megvan a kockázata, mert így elidegenedhetnek a tradicionálisan gondolkodók, egyszerű elveket vallók, a sorozattól. Ők azok, akik azt szeretnék, hogy a hősnőjük, csak tiszta, és egyszerű legyen. Ez nem azt jelenti, hogy örökre hagynánk elveszni, pusztán egy állomás a hosszú úton. Mikor eldöntöttük, hogy Elena vámpír lesz, nem akartuk, hogy egyszerűen menjen végbe a dolog. Nem lesz egy séta galopp. Szerintünk szükséges, hogy végigmenjen az érzelmek hullámvasútján, és mindent megtapasztaljon. Nem lenne igazságos, ha azt mondhatná: „Vámpír vagyok, partizok, és boldog vagyok”. Nézzétek, mi azt akartuk, hogy ismerje meg a sötét oldalt is, de vegyétek úgy, hogy egy hullámvasúton van, hol lent, hol fent.
SK: Akkor nyilvánvaló, hogy Elena sötétebb lesz. Mégis mi vár rá?
JP: Mi van a kirakatban Elenával? Nos, hogy őszinte legyek, képzeld el, hogy van két fiú, akik, bármit megtennének, hogy rendbe hozzák. A következő részben összehozzák a barátait, és az elkövetkező részekben is arra törekszenek majd, hogy bármilyen módon segítsenek az érzelmei vissza hozatalában. Nosztalgiával, emlékekkel, alattomos trükkökkel, hogy emlékezzen arra, hogy a múltban voltak érzései. Ez kőkemény beavatkozás lesz, a többiek kapzsin bármit megtesznek, hogy érzéseket csaljanak ki belőle.
SK: Eddig láttunk vámpírokat, vérfarkasokat, hibrideket, boszorkányokat, és varázslókat. Számíthatunk egyéb természetfeletti lényre?
JP: Tudod, mi folyamatosan gondolkodunk ilyeneken, és furcsa, de többször jövünk zavarba, mint hinnéd. Például a kedvenc storynk az első évadból: Próbáltunk, valamit kezdeni Matt anyjával, írtunk 3 forgatókönyvet, és itt döbbentünk rá először, hogy rossz az egész. Nem érzem azt, hogy része lenne a shownak. Valamint nem érzem, hogy egy valódi tudományos világban lennénk. De ezzel nem azt mondom, hogy nem fogunk semmilyen új lényt alkotni, csak azt, hogy a közeljövőben, maradunk ebben a zónában.
SK: Lesz olyan, korábban meghalt karakter, aki csodás módon visszatér, például Jeremy?
JP: Tekintettel arra, hogy az egész évad, Silas azon vágyáról szól, hogy eltörölje a túlvilágot, és mindenféle lényt szabadítson az élők világára, úgy érzem, hogy teljesen nem sikerül megakadályozni e tervének kivitelezésében. Kis szerencsével, hőseink győzedelmeskednek, és természetfeletti apokalipszist idéznek elő. Határozottan, azt gondolom, hogy látni fogunk néhány ismerős arcot, mielőtt az évad véget érne. Én azt gondolom ez lehetséges Elena emberségének visszaszerzése közben. Szembenézni a múltjával, embereket megpillantani újra, teljességgel lehetséges.
SK: Elena nem az egyetlen, aki a sötét oldallal küzd, Bonnie is egyre veszélyesebbé válik. Mi vár a karakterre?
JP: Bonnie a közepén van egy nagyon veszélyes útnak, mert keresett egy mentort, aki segíthet megérteni az erejét, és megtanítani a megfelelő használatára. Aztán, vonakodva, de belement. És mit kapott? Manipulációt, ami nagyon rossz dolog. Amit tenni akart azt hitte jó, azt remélte, jó ügyet szolgál, és nagyon rátermettnek kellett lennie, hogy leküzdje ezt az irányítást. Amikor a 19. rész Bonnie jeleneteit forgattuk, visszatértünk a hiányzó dolgokhoz. Látni fogjuk, ahogy Silas hatalma kiteljesedik felette, még mindig hat rá. Ő pedig, végig megy egy egyenes vonalon, és helyesen cselekszik, de amikor nem tudja irányítani az erejét, olyan helyzetbe kerül, amiből nehéz kimászni.
Mi lesz Klaus jövője?
SK: Mi azt hallottuk, hogy annak érdekében, hogy az Originalsba szerepeljen Joseph Morgan elhagyja a Vámpírnaplókat. Ő fontos karakter. Silas meg fogja ölni? Hogyan hal meg?
JP: Nem.  Klaus lelép Mystic Fallsból, hogy egy rejtélyt üldözzön, ami New Orlinsba viszi. Az ötlet, amin gondolkodunk, hogy elhagyja, Mystic Fallst, és nem él ott többet, szükségszerű a spin-off sikerességének az érdekében. De ennek ellenére, határozottan, nem utoljára láttuk Mystic Fallsban. Az évad során többször is fogjuk látni. Természetesen, ha a spin-off nem jön be, végig ott lesz, miközben hatalmas pusztítást végez Carolinal.  Klaus halhatatlan. Az egyetlen dolog, ami képes megölni, a fehértölgy karó, és ha meghalna, a hőseink is vele halnának. Ez a tény határozottan hosszú életet ad neki.
SK: A spin-off milyen lesz? El fog szakadni a Vámpírnaplóktól?
JP: Két nagyon hasonló világ születik a benyomások, és az emberi érzelmek következtében: szerelem, család, veszteség, árulás, barátság. Azt gondolom, ezek az érzelmek, mind mélyebben érződnek egy epikus, természetfeletti családnál. Az ősök kapcsolata egymással, nagyon dinamikus, ami hajtja a sorozatot előre. A középpontban Klaus áll, aki hirtelen haragú, nagyon egoista, temperamentumos, és kiszámíthatatlan. Ezt úgy kell érteni, hogy Klaus hozza a szabályokat, és ha nem tartod be, megjelöl, a testvérei, meg próbálják követni őt.
Végül ki kivel lesz a jövőben?
SK: Ha a kapcsolatokat kéne rendezned, mit szeretnél, hogy alakuljanak ki a párok? Összehoznád Elenát Stefannnal, vagy Damonnal, esetleg egyikkel sem. Szeretnéd újra együtt látni Tylert és Carolinét? És mi a helyzet Bonnie és Jeremy között?
JP: Én soha nem lennék annyira mazochista, hogy ezeket hangosan ki merjem mondani, mert a twitter rajongók ki is vágnának. Azt akarom, hogy a sorozat továbbra is izgalmas, érdekes legyen, hogy izgassa az embereket. Azt várom a nézőktől, hogy támogassák, vagy kritizálják, a párokat, és figyeljék a kedvenc kapcsolatuk alakulását, hogy jól, vagy rosszul alakul-e. De nekem, nincs egy kutyám, a munkámhoz, aki segít a harcba a rajongókkal, én kipróbálok új dolgokat, és a saját elképzelésemet valósítom meg.
Tylernek, és Caroline-nak sok befejezetlen ügyük van, és elég hirtelen szakadtak el, így nem akarom azt hinni, hogy soha nem látjuk még együtt őket.
Bonnie-nál és Jeremynél a legnagyobb akadály Jeremy halála, de határozottan nem megfelelően zárták le a kapcsolatukat, és néhány embernek nem lenne kifogása, ha alkalmat teremtenénk a számukra.
Mivel ez az oldal Klaus Caroline centrikus, kiemeltem a rájuk vonatkozó részeket +  Bonnie részeit is 
Az én véleményem az, hogy Tylernek, és Caroline-nak már nincs dolga egymással, vagy ha igen szakítsanak végleg! Valamint az is érdekes számomra, hogy Julie azt nyilatkozta: „Természetesen, ha a spin-off nem jön be, végig ott lesz, miközben hatalmas pusztítást végez Carolinal.” à ezt értsük, úgy, ha nem lenne Originals tovább lennének együtt? Írjatok véleményt!

Angol interjú linkje: Julie Plec interjú /SheKnows.com/






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése