2013. április 17., szerda

Fontos telefon beszélgetés Julie-val /TVGuide/

Egy kis érdekesség, a TVGuide egyik szerkesztője, telefonon beszélgetett Julie Plecel, ami alatt, érdekes dolgokat tudhattunk meg, a Klaroline kapcsolatról! Szóval a cikk!
Amikor a 4. évad visszatér, az utolsó 5 epizóddal, vajon minek kellene, a legjelentőségteljesebb dolognak lennie az évben? Talán az érzelmektől mentes Elenának, netán Silas fenyegetésének, és Bonnie sötét mágiájának? Nos, jelentőség teljes esemény lesz itt a végén, és lehet, hogy felejthetetlen élményben lesz része a kis csapatnak, legfeljebb nem úgy, ahogy gondolták. Caroline számára, a különleges szalagavató nem lesz ugyan az, mivel nem állhat mellette a barátja, de ne várjuk, hogy a távollétében tér nyílik egy Klaus  Caroline táncra!
Julie Plec: Most nézd, Caroline az egész évadban nagyon elkötelezett volt Tyler mellett, ennek ellenére, ezekben a pillanatokban, nagyon erős Klaus csábereje.
Robyn Ross (újságíró): Ha Caroline, továbbra is hűséges Tylerhez, talán Julie vissza akarja hozni örökre? Plec szerint, az évad végére megtudják a nézők a szándékai.
Julie Plec: Tyler biztonsága kérdéses, mivel láthattuk az évad során, hogy Klaus állandóan harcol a haragjával, és egójával. Viszont, az összes rossz oldalával szemben áll, az a valódi szerelem amit Caroline iránt érez. Klaus ugyanis valóban szereti a lányt. Az évad végén választ kapunk kérdéseinkre, és értelmet, nyer a párhuzam Tyler és Klaus között.
***
Nos, végre egy kis bíztató dolog, legalább Julie is elismeri, hogy Klaus tényleg szereti Carolinét, bár azt is mondta, hogy bonyolult a viszonyuk. Én félek a finálétól, mert mi van, ha örökre vége a Klaroline párosnak, bár megint olyan furcsán fogalmaz Julie! Írjatok komit, hogy mit gondoltok, most remény tölt el titeket, vagy nem! Bár Julie sose hagy senkinek boldog perceket! Mit gondoltok a fináléról, jót vagy rosszat hoz Klaroline számára?
Angol cikk linkje: Telefon beszélgetés Julie-val /TVGuide/

Nézzétek,  meg, a teljes beszélgetést a Vampire Diaries Bite-ban:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése